2012. június 19., kedd

Még egy bejegyzés-az első Róla!

Talán nem véletlen, hogy pont most. Nem akarom elkiabálni. De leírom, hogy hogyan fordult fel fenekestől a világ pár napja, mert úgysem bírom magamban tartani.
Múlt hét szerdán hívott az örökbefogadással foglalkozó alapítvány vezetője. Mégpedig azért, hogy szerezzünk be minden papírt frissen, mert úgy néz ki......KÉPZELD!!!!! HIHETETLEN!!!! :)
Holnapra minden papírunk meg is lesz, viszont lassan egy hete csönd van. Nagyon várjuk a kis manót, már beszereztünk kiságyat., hordozót, babakocsit, ruhácskát...és őrülten izgulunk. A munka sem köt le. Annyira várom a hívást. Telefonálni nem merünk, mert B nem szereti és egyébként is azt mondta ne kérdezgessek, csak ha minden biztos lesz. Így várunk.
Anyuka már múlt héten lassan  két hete a kórházban volt, túlhordta a picit. B nem szokott előre szólni, csak a baba születése után. De most valamiért így döntött. Aminek mi örülünk, mert így teljesebb a felkészülés!
Szóval ilyen nagy hírem van! Az egész család nagyon izgatott! És még azt sem tudjuk, hogy kislány vagy kisfiú! De ez nem is számít!
Talán pont holnap kapjuk a telefont?!

Millió puszi Tesó!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése